Konto na 888starz mam juz z kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Szczerze mowiac — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.
Przede wszystkim siedze w slotach i jest w czym wybierac. Jest chyba z dwa tys. automatow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa bez szukania, choc szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie jest ok nawet na slabszym telefonie.
Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, plus te cale teleturnieje w stylu Crazy Time. Wciaga na calego. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez Visa i Skrill, da sie tez Bitcoinem. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, e-portfele ida najszybciej. Warto zerknac na aktualne kody i promki na 888starz zaloguj zanim sie zapiszesz, bo sie zmieniaja.
Powitalny jest calkiem niezle — dorzucaja do 1500 euro plus paczke zakrecen. Ruch to x40, co no nie jest tragedia, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Wejscie jest niski, rejestracja zajela mi jakies chwile. Aplikacja na androida tez jest i jest znosna, apk z ich stronki.
Nie wszystko jest idealne — obsluga bywa ze kaze czekac, szczegolnie wieczorami. KYC troche mnie wkurzyla, choc rozumiem, ze przy licencji to norma. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci sa rozne, wiec wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start. |