Siedze na tym od pol roku i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwsza wyplata zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrilla, drugi podobnie.
Wybor gier duzy — cos kolo 3000 slotow, glownie Pragmatic, Play'n GO i NetEnt. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale wpadlem ostatnio na automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na najbardziej wyplacalne kasyna online zanim wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta to doslownie 2 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. Blik dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Tu akurat plus jak na nasz rynek.
Minusy? Obsluga w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Apka nie ma, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu. |